Søger du en holdbar og slidstærk tagløsning? Vælg ståltagplader til tag hos Profilmetal

Ståltag er steget i popularitet som et godt alternativ til mere traditionelle tagtyper. Trænger dit tag til ny beklædning, og foretrækker du udseendet af et tegltag, kan du med stor fordel overveje ståltagplader til tag. Bliv klogere på, hvilke gevinster du kan hente med ståltagplader.

Ståltagplader til tag er en robust og holdbar løsning

Det siger sig selv, at dit tag skal være stærkt for at beskytte din bolig. Hvis dit nuværende tag skal have ny beklædning, er ståltagplader til tag en af de stærkeste løsninger, du kan vælge, Stålplader har en lang række fordele.

For det første er stål et meget stærkt materiale med en lang levetid, særligt hvis det får den rette overfladebehandling. For det andet kræver ståltagplader til tag minimal vedligeholdelse i forhold til traditionel beklædning. Det er nemlig modstandsdygtigt overfor mos og alger og har ikke brug for behandling mod skadedyr, råd eller mug.

Desuden har ståltagplader til tag en høj styrke i forhold til deres vægt, hvilket er en fordel, når tagpladerne skal transporteres, men også efter at de er blevet monteret. En anden stor fordel ved ståltagplader til tag er, at de ikke afgiver usunde stoffer, der kan have en negativ effekt på helbredet.

Et ståltag er en billigere løsning

Udover de ovennævnte fordele er der også en anden markant årsag til, at ståltagplader til tag er blevet en efterstræbt løsning. Et ståltag er nemlig en både billigere og nemmere løsning end andre mere traditionelle alternativer.

Udover den lave pris på materialerne er selve monteringsprocessen også med til at gøre et ståltag til et økonomisk valg. Stålpladerne er nemmere at lægge, da der typisk arbejdes med store plader, hvilket gør monteringen mindre tidskrævende og mere pengebesparende.

Profilmetal tilbyder ståltagplader til tag i høj kvalitet

Hos Profilmetal kan du bestille højkvalitets ståltagplader til tag i et væld af udformninger. De kan benyttes til en bred vifte af bygningsformer, såsom huse, carporte og skure, der trænger til nyt tag. Profilmetal producerer selv ståltagplader og former dem til forskellige profiler.

Sortimentet består af trapezplader, bølgede sinusplader og tagstensplader i varierende længder og med facaonklippet forkant. Ståltagplader til tag er et oplagt alternativ til et let bølgetag, og skal din carport eller dit skur have ny beklædning, er trapezpladen TP20 den mest kendte form.

Profilmetal tilbyder ståltagplader formet som tagsten eller bølgeplader, hvilket giver dig mulighed for at opnå et tag med samme udseende, men med en meget længere holdbarhed.