Ønsker du at fordybe dig i gode bøger? En Pocketbook e-bogslæser kan være løsningen

Der er en lang række fordele og kvaliteter ved at læse, faktisk er det noget af det bedste, du kan gøre for at holde din hjerne stimuleret. Får du ikke læst så meget, som du gerne ville, og går du med et ønske om at fordybe dig i mere litteratur?

Så kan en let og elegant Pocketbook e-bogslæser være svaret. Bliv klogere på de mange fordele ved en Pocketbook hos eBookReader.

Pocketbook – et helt bibliotek lige ved hånden

En af de supersmarte ting ved en Pocketbook e-bogslæser er, at du med ét enkelt device kan begrave næsen i et hav af e-bøger. Her har du nemlig alle dine købte eller lånte e-bøger til rådighed uden forstyrrelser som sociale medier og reklamer. Det er helt ligesom at have et helt bibliotek lige ved hånden, og du løber aldrig tør for læsestof.

Tag din e-bogslæser med dig overalt

Selvom hverdagen for mange er travl, er der ofte mere “spildtid”, end man lige regner med. Det kan f.eks. dreje sig om transporttid i toget eller bussen eller ventetid hos lægen. Den tid er perfekt læsetid. Det er dog ikke altid lige let at slæbe rundt på en stor hardback i tasken, og derfor tyer mange til telefonen i stedet.

Med en Pocketbook Basic kan du problemfrit tage dine bøger med dig overalt og presse lidt læsning ind i en ellers travl dagligdag. Takket være vægten på blot 155 gram er den enorm let at holde i hånden. Den lette vægt betyder også, at e-bogslæseren er mere skånsom for både hænder og håndled ved længere tids læsning end f.eks. en stor bog eller en tablet. Dertil har den en perfekt størrelse til at putte i tasken eller jakkelommen, så du kan få glæde af den på farten.

En fantastisk læseoplevelse

Når du vælger en Pocketbook fra eBookReader, vil du hurtigt mærke den høje kvalitet. Pocketbook er nemlig en af de største producenter af e-bogslæsere baseret på e-ink teknologi. Denne teknologi giver dig fornemmelsen af at læse i en papirbog fremfor at læse på en skærm. Du får ikke genskin, som du gør med en tablet. I stedet minder overfladen på din Pocketbook e-bogslæser mere om papir. Derudover er lyset holdt i gule og hvide nuancer og indbygget i selve skærmen, hvilket er mere skånsomt for øjnene.

Med højkvalitets hardware, ergonomisk design og unikke softwareløsninger er du således garanteret en fantastisk læseoplevelse, uanset hvor du befinder dig.