Lær om Dansk Ornitologisk Forening hos Naturbutikken

Når du handler hos Naturbutikken, om end du køber en foderautomat til fugle, et DOF Birdlife teleskop, en redekasse eller noget fjerde, så er du med til at støtte Dansk Ornitologisk Forening og beskyttelsen af danske fugle og naturen. Alt overskuddet i Naturbutikken går nemlig som støtte til Dansk Ornitologisk Forening, således de kan kæmpe videre for bedre vilkår og omstændigheder for fugle – nationalt såvel som internationalt.

Naturbutikken støtter Dansk Ornitologisk Forening

Som sagt, når du handler hos www.naturbutikken.dk, vil overskuddet herfra gå til Dansk Ornitologisk Forening. Derfor gør de som butik ikke alene noget godt for fuglenes vilkår, for det gør du også, når du handler hos dem!

Arbejdet går helt grundlæggende ud på at arbejde med fugle- og naturbeskyttelse rundt om i Danmark. Det er alt lige fra formidling af viden til konkret beskyttelse og opkøb af naturområder og dermed pleje af naturen. I skrivende stund passer Dansk Ornitologisk Forening på mere end 200 områder rundt om i Danmark. Internationalt er Dansk Ornitologisk Forening sammen med andre organisationer med til at begrænse ødelæggelser og skader ved fuglelokaliteter i for eksempel Kenya, Uganda og Nepal.

Vær en del af fællesskab og støtten til Dansk Ornitologisk Forening ved at handle dit næste udstyr hos Naturbutikken. Måske du skal have fingrene i en redekasse? En foderautomat til fugle? Et teleskop? Eller noget fjerde?

Køb en foderautomat til fugle hos, og beskyt dem

Skulle du være interesseret i at anskaffe dig en splinterny foderautomat til fugle, så kan du se de mange varianter inde på www.naturbutikken.dk. For du kan finde foderautomater til drosler, mejser, o.l, men endda også til egern. Fælles for hver foderautomat til fugle er, at de kommer i høj kvalitet og findes til gode priser. Du får ligeledes en række fordele ved at handle hos Naturbutikken, når du køber en foderautomat til fugle.

Først og fremmest får du fri fragt i hele DK ved køb over 500 kr. Dernæst – og det er nok den bedste og største fordel – så er du med til at støtte Dansk Ornitologisk Forening med at beskytte fugle- og naturområder rundt om i Danmark. Så køber du en foderautomat til fugle, vil overskuddet fra salget gå direkte til Dansk Ornitologisk Forening, og du har dermed været en aktiv del i at beskytte fuglene i Danmark.

Så smut ind forbi www.naturbutikken.dk, og få fingrene i en foderautomat til fugle. Det kan også være et teleskop, en redekasse eller noget tredje. Om end det er det ene eller det andet, så er du med til at støtte fuglenes og naturens beskyttelse.