Klæd dit barn godt på til at starte til kunstskøjtning

Er dit barn netop startet til kunstskøjtning? Kunstskøjtning er en af de typer af sport, der kan koste en del i udstyr, selvom man måske ikke skulle tro det. Det er dog relevant for dit barn, at barnet har behageligt udstyr på, at sikkerheden er i orden, samt at barnet har et relevant outfit til eventuelle konkurrencer. Er dit barn netop startet, går der naturligvis noget tid, før konkurrencetøj bliver aktuelt.

Køb nye skøjter til dit barn fra Skitema.com, når interessen er vedholdende

Som nævnt vil der være en del udgifter forbundet med at lade dit barn starte til kunstskøjtning. Det skal du være indforstået med, da det ellers vil være synd for barnet at stå uden det rigtige udstyr, mens kammeraterne har det hele. De fleste skøjteklubber tilbyder en eller to gratis prøvetimer, hvor dit barn kan stifte bekendtskab med selve det at stå på skøjter. Her kan barnet helt sikkert låne nogle af klubben. Vælger du sammen med barnet at melde barnet til kunstskøjtning, har du to muligheder, når det gælder skøjterne:

  • Lej dem af klubben
  • Køb nye

Det kan måske være en fordel at leje skøjterne af klubben de første tre måneder, som typisk er den periode, man binder sig til lejen i. Dette vil give dit barn en reel chance for at finde ud af, om interessen er til stede. Bliver dit barn bidt af kunstskøjtning, vil det på sigt være oplagt at investere i barnets egne skøjter. Når du lejer, skal du betale for dem løbende.

Du kan se et stort udvalg af nye skøjter hos Skitema.com. At købe nye skøjter til dit barn er derfor en investering, der på den måde tjener sig selv ind igen, når du slipper for at betale leje af skøjter. Desuden er dem, som du kan leje ofte meget slidte, hvorimod helt nye er kridhvide og pæne, ligesom barnet selv kan udvælge den helt rette model med det ønskede design. F.eks. er skøjter med rhinsten på ret populære.

Ekstra tilbehør til skøjter

Husk også at der skal købes tilbehør til skøjter. Dette drejer sig om:

  • Skøjtebeskyttere
  • En pose til opbevaring
  • Slibeværktøj

Det skal dog nævnes, at du i nogle klubber kan betale dig fra en slibning, uden selv at have værktøjet til det. Husk også en passende hjelm og vanter, da der bliver koldt på isen.