Kattelegetøj og udstyr til hjemmet med kattemotiv

Har du en sød og kælen kat? Så ved du også, at katte elsker at lege – og at mange katte har deres yndlingskattelegetøj, som de altid kaster sig over, når de får chancen. Det er dog ikke altid, at hjemmet er nemt at indrette, hvis du har en kat. Der er nemlig mange ting, som du skal have styr på, så katten har de rette omgivelser, når den bor sammen med dig.

Her får du en guide til, hvilket udstyr og kattelegetøj fra Catshop du skal have fat i til hjemmet med kat, og hvordan du får indrettet hjemmet optimalt.

Indret hjemmet med udstyr til katten

Der er en række ting, der er nødvendige, hvis du holder kat. Hvis du har en indekat, vil den have brug for både en kattebakke, et sted til mad og vand og et kradsetræ. Og så kan du med fordel også give den kattelegetøj, så den kan være godt underholdt. Der er et par tips til, hvor du skal placere forskelligt udstyr til katten i hjemmet, så katten får størst glæde af det.

Placering af kattebakke

En kattebakke bør ikke stå direkte op af mad og vand, og derfor kan det være en god ide, at du finder et afsides sted, hvor den ikke står i vejen. Katten har brug for ro og fred, når den bruger bakken, men den skal også være nem at komme til, når du skal fjerne efterladenskaber og rengøre kattebakken. Der findes mange forskellige typer af kattebakker, men en lukket kattebakke er bedst, hvis du vil minimere både kattegrus på gulvet og generende lugt.

Kradsetræet optager en del plads

Kradsetræet er afgørende, hvis ikke katten skal hvæsse sine kløer på sofaen. Derfor har særligt indekatte brug for et godt kradsetræ, hvor de kombineret med kattelegetøj kan få afløb for deres naturlige adfærd.

Et kradsetræ bør være stort og gerne have indbyggede huler og kattelegetøj, så katten også kan gemme sig og lege. Derfor vil det også optage en del plads i hjemmet, så tænk over, hvor du har pladsen til et ordentligt kattetræ.

Kattelegetøj til underholdning

Katten er et rovdyr, der i naturen gerne går efter små dyr som fugle og mus. Derfor vil din kat også have naturlige instinkter, som den skal have opfyldt. Det gør du nemmest ved at sikre, at katten har sjovt kattelegetøj tilgængeligt. Hos webshoppen Catshop kan du finde et stort udvalg af forskelligt udstyr og kattelegetøj din kat vil elske.