Hold styr på dit 3 Like Home abonnement

3 kunder kan få et gratis abonnementstjek efter 3 måneder for at sikre, at deres nuværende abonnement stadig opfylder deres behov – heriblandt 3 Like Home. Hvis det viser sig, at der er behov for en ændring (op- eller nedjustering), anbefaler 3 automatisk det passende abonnement og foretager skiftet uden omkostninger. 3 arbejder altid på at sikre, at kunderne får det billigst mulige abonnement til deres individuelle behov. Abonnementstjekket vil indeholde en omfattende oversigt over forbruget, så kunderne nemt kan se, om der skal foretages ændringer i deres abonnement. Denne service er endnu en måde, hvorpå 3 bestræber sig på at give sine kunder den bedst mulige service og værdi. Du kan også holde øje med dit 3 Like Home abonnement, så du kan holde styr på dit forbrug.

 

3 Like Home er 3’s svar på de telefon- og bredbåndspakker til hjemmet

3 Like Home er 3’s svar på de telefon- og bredbåndspakker til hjemmet, der tilbydes af bl.a. BT, TalkTalk og Virgin Media. 3’s kunder kan få inklusiv opkald til 0345- og 0845-numre samt gratis opkald til 3 mobilnumre. 3LikeHome-tjenesten omfatter også 3 GB data til brug i Storbritannien. Og hvis du har brug for mere data, kan du altid tilføje en af vores Bolt Ons. Så hvis du leder efter et alternativ til traditionel hjemmetelefoni og bredbåndspakker, er 3LikeHome bestemt værd at overveje. Hvis du er kunde hos 3 mobil, kan du nyde godt af gratis roaming i EU, USA og mange andre lande rundt om i verden. Med 3 Like Home kan du bruge din mobil og tablet, som du ville gøre det derhjemme, uden ekstra gebyrer for data eller opkald. Så uanset om du rejser i forretningsøjemed eller for sjov, kan du holde forbindelsen uden bekymringer.

 

3 Like Home er en af de fordele, du får med et 3 mobilabonnement

3 Like Home er en af de fordele, du får med et 3 mobilabonnement. Det giver dig mulighed for at bruge dine minutter, sms’er og data i 47 lande uden ekstra omkostninger. Så uanset om du er på ferie eller forretningsrejse, kan du holde forbindelsen uden at skulle bekymre dig om at få en stor regning. 3 Like Home er blot en af de mange fantastiske fordele, der følger med, når du er kunde hos 3. Så hvorfor ikke tilmelde dig i dag og nyde godt af alle de fordele, som 3 har at tilbyde?