Hammer Hansen A/S tilbyder konvolutter

Det er altid vigtigt, at dit kontor har alt det, der er brug for i løbet af en arbejdsuge. Hos Hammer Hansen A/S har de et bredt udvalg af kontorartikler, der bl.a. gør det muligt at holde styr på dokumenter. Du kan finde både konvolutter og papirblokke i flere forskellige varianter.

Se de mange konvolutter hos Hammer Hansen A/S

Alle virksomheder har brug for at sende noget ud, enten dokumenter, breve eller noget helt andet. Til det er der selvfølgelig behov for konvolutter, der gør det let at sende afsted. Hammer Hansen A/S har et udvalg af forskellige konvolutter, der fås i flere forskellige størrelser. Skal du sende noget, der kan gå i stykker eller måske ikke tåler fugt? Så kan boble konvolutter være din redning. Bobleplasten kan nemlig beskytte mod stød og fugt, så det der sendes, ikke bliver ødelagt. Det er derfor et must-have på ethvert kontor. Det er dog langtfra de eneste konvolutter, du finder på siden. De har alt, du kan have behov for på kontoret. Det gælder konvolutter i kartonpose, C4P, C5P, C6, M5 og mange flere. Du kan derfor være helt sikker på, at du finder konvolutter, der bedst matcher behovet på kontoret. Tag ind forbi www.hammerhansen.dk, hvis du mangler konvolutter til de breve og lignende, der skal sendes ud ad døren.

Få nedskrevet dine ideer hurtigt på papirblokke

Ethvert kontor har selvfølgelig brug for papirblokke, der gør det muligt at skrive nødvendige detaljer ned. Det kan blandt andet være ved opkald, hvor der ikke er andet tilgængeligt. Hammer Hansen A/S har flere forskellige typer papirblokke, så du kan vælge de varianter, der bedst passer dine behov. Papirblokke fås i flere størrelser og tykkelser som A4, A5 og A6. Der kan være forskellige årsager til, at der skal bruges papirblokke. Der er nogle, der har lettere ved at skrive ned i hånden, når man sidder til møder. Det kan måske også være mindre forstyrrende, end når folk sidder ved computeren og taster løs. Papirblokke er også mange gange lettere tilgængelige, når der popper en god ide i hovedet på dig eller dine medarbejdere. De giver jer dermed mulighed for at skrive det ned, lige så snart ideen er dukket op, frem for at vente på en computer eller et program loader færdigt. Find de rette papirblokke hos www.hammerhansen.dk, så du og dine kollegaer kan få lige det, I har brug for på kontoret.

Hammer Hansen A/S har siden 1941 været leverandører af kontorartikler og har viderebragt både erfaring og service. I får derfor hurtig levering og fri fragt over 600 kr.