Gå bedre med støtte fra krykker

Din livskvalitet hænger tæt sammen med din mobilitet. Det er vigtigt, at du som menneske føler dig fri, og det kan du kun rigtigt, når du har mulighed for at bevæge dig. Fra tid til anden kan din mobilitet dog blive besværet. Det kan være, at du bliver syg eller skadet. I så fald kan en krykke ofte hjælpe dig med at genvinde noget af mobiliteten igen.

Hvad er krykker?

En krykke er et hjælpemiddel. Det er designet til at støtte dig, der oplever nedsat mobilitet som følge af f.eks. en skade eller operation i enten dit ben eller fod.

Selve krykken består af en håndtagslignende øverste del og så en stang, der er justerbar. Den støtter albuen, og derfor er der også mange, der kalder det for en albuestok. Når du anvender en krykke, kan du lægge en del af din kropsvægt over på krykken – i stedet for det beskadigede ben eller fod. Det giver dig en bedre mobilitet og kan hjælpe med at fremme helingsprocessen, da benet eller foden får mere ro.

Krykker behøves ikke være kedelige

Ofte er det en kedelig omstændighed, der er skyld i, at du har brug for en krykke. Men derfor behøver selve krykken ikke være kedelig. Derfor kan du også få dem i et væld af forskellige farver. Ofte er særligt børn glade for dem i farvestrålende nuancer.

Som voksen kan du også sagtens finde farverige krykker. Her vil det ofte være selve ”håndtaget”, der er farvet. Derimod vil stangen oftest beholde sin metalfarve. Men derfor kan krykken stadig være et frisk pust. Det kan være en lille opmuntring, hvis du skal bruge den i længere tid.

Køb dine næste krykker hos SeniorSalg.dk

Har du brug for krykker? Så kan det være meget belejligt at købe sine egne. På den måde behøver du ikke skulle en tur forbi lægen, inden du kan få nogle udleveret. I stedet står de klar til dig derhjemme. Det kan være en fordel, hvis du for eksempel har et ben eller fod, der har tendens til at blive overbelastet. Lige sådan kan det også være en fordel, hvis du deltager i en sport, hvor du fra tid til anden skader fod eller ben. Her kan din krykke være en uvurderlig støtte.

Hvis du gerne vil have dit eget sæt, bør du købe dem hos SeniorSalg.dk. Her får du et stort udvalgt at vælge imellem. Du får også leveret din nye krykke lynhurtigt.