Flame-it tilbyder en 3-sidet biopejs

På www.flame-it.dk får du ikke bare pejse. Du får flotte og moderne biopejse i unikke design. Vil du gerne have en løsning, der passer i eksempelvis dit køkkenalrum? Så kan du overveje en 3-sidet biopejs. Alternativt kan du få væghængte biopejse hos den populære forhandler. Fælles for alle deres pejse er den høje kvalitet. Men der er også mange andre fordele ved at handle hos Flame-it. Nedenfor kan du læse mere om det.

Få varmet med en 3-sidet biopejs fra Flame-it

Med en 3-sidet biopejs får du en smart løsning, der giver meget luft i rummet. Den er nemlig åben til tre sider, og i et køkkenalrum vil man altså kunne nyde den både fra køkkenet og stuen. Hos Flame-it tilbyder de altid moderne 3-sidede biopejse, der adskiller sig på tre områder. For det første er de i høj kvalitet – også selvom prisen er slået i bund. For det andet er de lavet i eksklusive og stilrene design, der passer ind i moderne danske hjem. For det tredje er de lavet på en måde, der gør dem intuitive og nemme at bruge.

At den er nem at bruge kommer blandt andet til syne i forbindelse med brændstoffet. Til en 3-sidet biopejs fra Flame-it skal du bruge bioethanol. Heldigvis kan du bare købe det med fra hjemmesiden. De har valgt bioethanol i den højeste kvalitet. Alternativt kan du besøge dit lokale supermarked eller byggemarked, hvor der er gode chancer for at finde det.

Pryd hjemmet med en smuk væghængt biopejs

Alternativt til en 3-sidet biopejs kan du overveje en væghængt biopejs. Ligesom med 3-sidede biopejse, skal der fyldes bioethanol på en væghængt biopejs. Når det er påfyldt, skal du bare antænde med en pejsetænder. Præcis hvordan det fungerer, og hvad en biopejs egentlig består af, kan du læse mere om på www.flame-it.dk. Her har de samlet en håndfuld brugbare guides. I deres udvalg finder du mange forskellige væghængte biopejse. Dog er de alle sammen i flotte design og vil passe godt ind på din væg.

Kvaliteten er altid i top med både 3-sidede biopejse og væghængte biopejse fra Flame-it. Alligevel får du dem også til skarpe priser. Samtidig kan du drage fordel af at få fri fragt. Får du købt en model, der viser sig ikke at være den helt rigtige, har de 100 dages returret. Klik ind på www.flame-it.dk, og stil gerne dine spørgsmål til dem. De er eksperter og rådgiver i øjenhøjde!