First Floor CPH tilbyder et udvalg af stilfulde New Yorker døre og smukke glasvægge til bad

Lad First Floor CPH udvide din horisont med deres interiørløsninger i stål og glas. Hos First Floor CPH produceres unikke døre, skillevægge og trapper på eget smedeværksted — altid i høj kvalitet og skræddersyet til netop din bolig. Læs meget mere om de forskellige muligheder, du mødes af på www.firstfloorcph.dk, herunder.

New Yorker døre lukker mere lys ind i rummet

New Yorker døre er perfekte til at afskærme rum, lugt eller lyd, hvis man ikke ønsker at miste lys, som ville blive lukket ude ved valget af almindelige trædøre. New Yorker døre lader nemlig lyset vandre frit på grund af den lækre stålkonstruktion og de store glaspartier. Udvalget af New Yorker døre fra First Floor CPH er altså til dig, der er træt af kedelige, blanke trædøre og ønsker nye måder at inddele dit hjem eller kontor på. New Yorker døre er ofte det perfekte tilbehør til hvide vægge, da det sorte stål altid står i flot kontrast hertil. Ved at opstille New Yorker døre gør du derfor dit hjem en hel del mere unikt – for ikke at nævne afbalanceret. Du har dog også altid muligheden for at sammensætte dine nye New Yorker døre, præcis som du lyster, og du kan for eksempel nemt vælge mellem alt fra bronzefarvet, matteret og lydisoleret glas.

Se også udvalget af glasvægge til bad på firstfloorcph.dk

Mangler du også vægge på badeværelset er en glasvæg til bad det perfekte sted at starte. En glasvæg til bad fra First Floor CPH inddeler dit badeværelse og sørger for, at vandet bliver i brusekabinen. En glasvæg til bad laves som udgangspunkt af rustfrit stål, sådan at den kan holde til det fugtige miljø. Bestil dog også nemt en glasvæg til bad i messing, og opdag hvordan dette ser utroligt stilfuldt ud på ethvert badeværelse. Denne løsning på en glasvæg til bad er ofte en smule dyrere, hvilket dog skyldes, at der bruges ægte messing og ikke bare aluminium, som er lakeret med messingfarve. Yderligere kan en glasvæg til bad tilkøbes med noget så smart som nano-behandling af glasset, som påføres den side, der vender ind mod brusekabinen. Denne nano-behandling sørger for, at din nye glasvæg til bad ikke kalker til særligt let. En glasvæg til bad som denne kræver derfor minimal vedligeholdelse og holdes således ren og pæn så let som en leg. En glasvæg til dit badeværelse fra First Floor CPH kan altså altid tilpasses netop dig og dine behov.

Det danske design- og produktionsfirma påtager sig desuden gerne hele entreprisen, sådan at dit nye projekt bliver fulgt helt til dørs. Find meget mere information om dette, og de mange produkter, på www.firstfloorcph.dk.