Find flerfarvet NORO garn hos KreativGarn.dk

Arbejder du med garn, enten fordi du strikker, hækler eller laver andre spændende projekter, så kræver det selvfølgelig det bedste garn. Hos KreativGarn.dk er de klar over, hvor vigtig kvaliteten er, og derfor har de også nogle af de bedste mærker på markedet. Du kan finde NORO garn hos dem og andet flerfarvet garn, der lægger op til spændende projekter.

Få japansk NORO garn fra KreativtGarn.dk

Du kan altid være sikker på, at NORO garn leverer utrolig høj kvalitet. KreativGarn.dk har flere forskellige typer NORO garn i flotte farver. Ifølge stifteren af det japanske mærke, elsker japanerne naturens diversitet. Det er netop det, der er baggrunden for NORO garn, og deres utroligt flotte produkter. Eisaku Noro, der er stifteren af NORO garn, ønsker at bibeholde de naturlige egenskaber i garnet. Derfor bruges der også forskellige længder og tykkelser af uld, der frembringer en struktur, der minder om uldens variation. NORO garn laves på håndkraft og i gamle spindemaskiner, så det ikke bliver for overbehandlet. Der bruges inden kemiske behandlinger, i stedet fjernes urenheder i ulden ved håndkraft. Du får altså et garn, der er utroligt lækkert og som er lavet uden skade for miljøet. Du kan bestille dit NORO garn på KreativGarn.dk og lære meget mere om mærket og deres produktion af lækkert garn.

Strik unikke trøjer med flerfarvet garn

Når man strikker, kan der være behov for flerfarvet garn, der gør det muligt at få et helt unikt look. Hos KreativGarn.dk har de sørget for, at der er et spændende udvalg af flerfarvet garn fra flere forskellige mærker. Det betyder bl.a. også at du kan få håndfarvet garn, der aldrig vil være helt det samme. Det lover dig strikkeprojekter, der er helt unikke. Flerfarvet garn fås i alt fra bomuld til blandingsgarn. Det er bl.a. muligt at få Mohair og silkegarn, der har en utrolig blødhed. Du kan vælge flerfarvet garn, der har meget kraftige og tydelige farver, eller vælge noget der er mere diskret og dæmpet. Du finder blandt andet mærker som Hedgehog Fibres, NORO og Cowgirl Blues. Selvom der er stor forskel på det forskellige typer af flerfarvet garn, er det tydeligt, at kvaliteten er i top ved dem alle. Når du bestiller flerfarvet garn til en opskrift, er det utroligt vigtigt, at du fra start af ved, hvor meget garn, der skal bruges. Det er derfor en god ide, at du tjekker din opskrift og bestiller lidt mere, end der er behov for, da der altid kan forekomme ændringer.