Find et kæmpe udvalg af marineudstyr, herunder bundmaling til både, nu

Du finder et kæmpe udvalg af bådudstyr i Marinebutikken, som har en stor fysisk butik i Vejle. Blandt det marineudstyr, du kan finde, er der bundmaling til både og alt, hvad du kan drømme om af udstyr til din båd. Lige nu finder du gode tilbud på marineudstyr, for eksempel inden for rensemidler og poleringsgrej. Bundmaling til både finder du i mange forskellige typer, og maling af din båd betyder gode sejleegenskaber. Få inspiration i deres butik, eller bestil på hjemmesiden og få kort levering og eventuelt fri fragt.


Spar penge nu på marineudstyr, for eksempel rense- og poleringsmidler, i Marinebutikken

Er du træt af at skulle stå og skrubbe og gnide på din båd, når du skal af med fiskeblod, alger, rust og andet fra vandlinjen? Med en god vandlinjerens er det slut. Dette marineudstyr er ganske enkelt et lynrengøringsmiddel til dit skrog, og det renser de grimme pletter fra vandlinjen af på 2 minutter. For at få det optimale ud af din vandlinjerens skal du i kategorien marineudstyr vælge poleringsudstyr. Marinebutikken har vandlinjerens på tilbud lige nu, og du kan trygt anvende det på malede skrog og glasfiberbåde.

Der er masser af andet marineudstyr på tilbud, og noget af det poleringsgrej, du kan vælge, er et poleringskit i størrelse Ø 200, som passer til en poleringsmaskine Ø 200. Du kan købe en poleringsmaskine Ø 180, hvor poleringsrondeller Ø 180 passer til. Det marineudstyr, som hedder poleringskit indeholder to rondeller, én til skum-rubbing og én til voks samt en mikrofiberklud. Mange synes, at en poleringsmaskine er uundværligt marineudstyr, og sådan én får du med rabat nu. Se tilbuddene på vejlemarineservice.dk.

Blandt bundmaling til både finder du nu let den type, der passer til din båd

På hjemmesiden finder du lige nu tilbud på forskelligt bundmaling til både. Der er for eksempel fra Hempel, Jotun og International. Lige nu er Marinebutikkens bundmaling er sat meget ned, og du kan vælge mellem mange forskellige farver.

Marinebutikken har også bundmaling fra Jotun, som mange kalder markedets bedste, selvpolerende bundmaling til både. Den beskytter din båd mod begroning i op til to år og giver gode sejleegenskaber.

Med en god bundmaling til både får du effektiv beskyttelse mod en del begroning hele året. Sørg for at din bundmaling er egnet til din type sejl- eller motorbåd.

Uanset hvilken type bundmaling til både du vælger, så husk rullesæt og andet tilbehør, som du skal bruge, når du skal male.

Besøg den fysiske butik i Vejle, hvis du ønsker et stort udvalg af marineudstyr, eller køb poleringskit eller poleringsmaskine på tilbud samt nedsat bundmaling til både, og husk rullesæt. Bestil det på www.vejlemarineservice.dk i dag, og få det leveret om få dage. Du har mulighed for fri fragt.