Få fisken på krogen med bombarda

Hvis du bruger en bombarda fiskegrej, når du fisker, så er du næsten garanteret en fangst. Specielt ved de såkaldte put & take søer er måden flittigt anvendt, da den giver gode resultater. 

Med et bombarda flåd kan man sikre sig aftensmaden og samtidigt have det sjovt. Et bombarda flåd kan fås i mange farver og endda også størrelser og typer. Det hele afhænger af, hvad du gerne vil fiske efter.

Der er mange fisk i havet – Fang dem med bombarda

Med bombarda endegrej, og fiskegrej i det hele taget, er det oftest bedst at investere i en bombarda fiskestang, da disse er længere i skaftet, hvilket er godt for flådfiskeri. Men man kan sagtens starte med at eksperimentere med bombarda flåd på en almindelig spinnestang.

Selve bombarda-delen, som er det, man også kalder for et bombarda flåd, er en kegleformet plastikdims, der enten kan være helt flydende, halvt flydende eller helt synkende. Om du har brug for den ene eller den anden form for bombarda flåd, kommer an på, hvad du fisker efter.

Som endegrej til et bombarda flåd er det lettest at bruge kunstfoderet powerbait, da bombarda er den form for fiskeri, der oftest bruges i put & take søer til ørreder.

Hvad vil du gerne have til aftensmad?

Når man investerer i bombarda fiskegrej, skal man målrette sin fangst. Hvilken fisk skal på stegepanden i aften, kan man også spørge sig selv. Med et bombarda flåd, der flyder helt, er det overfladefisk, der befinder sig i maksimum 2-3 meters dybde. Ved at vælge det synkende flåd kan du lettere dybvandsfiskeri. Men hvis man vil gøre det lidt let for sig selv som nybegynder i bombarda-fiskeri, så er et flydende flåd nemmest at håndtere.

Man kan også købe andet tilbehør til sit bombardafiskeri. Hos Nytgrej.dk kan man blandt andet købe fiskegrej, der hjælper dig under dit fiskeri. Det kan for eksempel være en bombarda tråder, som hjælper dig med lettere at få et nyt flåd på din line, hvis din line er våd.

Fiskegrej fås i mange farver og det samme gælder for bombarda fiskegrej. Hos Nytgrej.dk kan man få bombarda flåd i en farvekombination med flere forskellige farver, men det betyder meget for selve fangsten. Til gengæld kan det være enormt praktisk for dig som fisker, hvis dit fiskegrej har lidt farver, der kan skille sig ud, så du bedre kan holde øje med, når der sker noget på linen.