Effektlageret forhandler Shimano fiskegrej

Er du på udkig efter nyt fiskegrej, bør du rettet blikket mod Effektlageret. Hos denne danske forretning forhandles alt til fiskenørden, uanset om er på udkig efter Shimano fiskegrej eller Zpey fluegrej. Her er man nemlig specialister i friluftsgear, og har derfor samlet et stort udvalg af lækre produkter fra mærker i høj kvalitet.

Prøv holdbart Shimano fiskegrej fra Effektlageret

Shimano fiskegrej er kendt blandt mange fiskere for dets lækre design og høje kvalitet. Fiskehjul i smarte design og meget andet Shimano fiskegrej er derfor også en fast del af sortimentet hos Effektlageret. Udvalget af Shimano fiskegrej består i høj grad af de mange populære fiskehjul. Disse er kendte for at kunne køre rundt, som om der ingen modstand var, men ikke mindst kendte for deres utrolige holdbarhed. Når du går på opdagelse i udvalget af Shimano fiskegrej, bør du derfor altid klikke ind på de forskellige fiskehjul og måske genoverveje om det ikke var tid til en udskiftning. Tag bare den populære Shimano Baitrunner XT-B LC. Shimano fiskegrej af denne kaliber, er ikke bare let at lære at benytte, men også en overvejelse værd, da den høje kvalitet gør dette produkt til en investering med lange udsigter.

Tag roligt på fisketur med Zpey fluegrej

Zpey er en anden fast del af sortimentet hos Effektlageret i Horsens. Zpey fluegrej blev grundlagt ud fra ønsket om at designe et bøjet håndtag på en tohåndsfluestang. Dette design havde til formål at gøre et givent kast mere retningsbestemt, samtidigt med at det ville kunne forlænge kastet betydeligt. Zpey fluegrej blev derfor til, efter at dette originale design gav pote, og et patent på disse specielle bøjede fluehåndtag blev etableret. Klassiske fluestænger er derfor den største del af udvalget af Zpey fluegrej hos Effektlageret. Resten af udvalget af Zpey fluegrej består af forskellige former for tilbehør dertil, såsom en Zpey Fingerguard eller en Zpey Rod & Gear taske. Mange andre producenter har på hver sin vis kopieret Zpey og deres innovative design, men den originale Zpey fluestang har dog aldrig mistet popularitet på grund af dette. Udvalget af Zpey fluegrej blev derfor siden hen udvidet med flere forskellige modeller af den populære fluestang, for ikke at nævne en Zpey spinnestang, der også har trukket et stort publikum til sig.

Besøg www.effektlageret.dk, hvis du vi lære mere om fiskegrej eller fluegrej fra en erfaren medarbejder. Hos Effektlageret står en række kompetente medarbejdere nemlig altid klar til at hjælpe dig enten online eller i butikken i Horsens.