Dyrlægens Gård tilbyder Virbac hundefoder

Smådyrsklinikken Dyrlægens Gård er en fysisk klinik tæt ved Faaborg og en velbesøgt online webshop. Her forhandles forskellige former for foder og plejeprodukter til både hunde, katte, gnavere og fisk. Det store udvalg sammensættes med fokus på kvalitet, og du kan altid vide dig sikker på, at produkterne er 100% anbefalet af en erfaren dyrlæge.

Giv hunden Virbac hundefoder fra Dyrlægens Gård

Udvalget af hundefoder fra Dyrlægens Gård består blandt andet af en række forskellige produkter fra Virbac hundefoder. Virbac hundefoder i høj kvalitet fås til hunde med forskellige sundhedsbehov og i forskellige aldersgrupper. Du finder for eksempel helt almindeligt Virbac hundefoder i høj kvalitet til både store, små og mellemstore hunde. Samtidigt er Virbac hundefoder, som er udviklet specifikt til hvalpe er også altid at finde, ligesom at Virbac hundefoder til ældre hunde altid er en del af udvalget. Er din hund på en special diæt, fås Virbac hundefoder også til disse behov — hvad end det så måtte være. Hunde fortjener nemlig ligesom mennesker en god og lækker kost. Kvalitetsprodukter fra Virbac indeholder de lækreste råvarer, der nemt falder i tråd med en ellers afbalanceret kost. Din hund er derfor altid godt dækket ind med hundefoder fra Virbac, der ikke bare giver masser af glæde, men også smager særdeles godt.

Du kan få hundepleje produkter i høj kvalitet

Ud over den rette kost kan det også altid betale sig at investere i hundepleje produkter, hvis du ønsker at give din hund en vis livskvalitet. Udvalget af hundepleje produkter fra Dyrlægens Gård omfatter alt fra ørerens til hundesko og er altså sammensat sådan, at din hund kan komme til at nyde hver dag mest muligt. En del af udvalget af hundepleje produkter, som enhver hundeejer bør investere i, er bestemt de mange grooming produkter. Produkter såsom en negletang eller en FURminator er hundepleje produkter, der er perfekte til at holde din hunds negle og pels velplejet. En FURminator er for eksempel med til at reducere fældning med op til 90%, idet den effektivt fjerner underpels og løse hår. Hundepleje produkter fra Dyrlægens Gård består yderligere af en række medikamenter, såsom sårrens, ørerens og shampoo. Disse hundepleje produkter er ikke bare med til at holde din hund ren og pæn, men også en måde at opnå et generelt rart hundeliv på.

Se de mange lækre produkter, og forøg din hunds livsglæde på www.dyrlaegensgaard.dk.