Av-Cables.dk har et stort udvalg af CEE-materiel

Hos Av-Cables.dk kan du få CEE-materiel. Dette elektriske udstyr er særligt kraftfuldt og sender en høj spænding. Du kan få både CEE-materiel med 230VAC og 400VAC. Dermed kan du få forsynet for eksempel din campingvogn. På www.av-cables.dk kan du også drage fordel af, at de tilbyder prisgaranti. Læs mere om det hele herunder.

Få strøm med CEE-materiel fra Av-Cables.dk

CEE-materiel, også kaldet kraftstik, blev indført af EU som en standard inden for elektrisk udstyr. Dermed gælder der også visse krav til sikkerheden og pålideligheden i CEE-materiel. I forbindelse med dette er det sat sammen af kraftigt plastik. Det er tilegnet større elinstallationer. Klik du ind på www.av-cables.dk, og find ud af, om du skal bruge stikpropper, forlængerled, vægudtag eller adaptere.

Sådan gør Av-Cables.dk dig klar til campingturen

Er du i tvivl, om hvad du skal bruge CEE-materiel til? Det er især velegnet til, når du skal på campingtur. I dette tilfælde bør du tage et smut ind forbi Av-Cables.dk. I deres udvalg af kraftstik kan du finde noget udstyr, der vil holde din campingvogn i gang på hele ferien. Et andet sted, man bruger kraftstik, er byggepladser. Hvis du arbejder på en byggeplads, har du måske nogle kraftfulde maskiner, der skal forsynes med el. Det kan de blive med CEE-materiel.

Tag ikke fejl af reglerne for elinstallationer!

Mange tror, at de bare kan købe og gå i gang med at bruge ethvert CEE-materiel eller kraftstik. Dog er dette ikke tilfældet, og det er vigtigt at være opmærksom på! Med et kraftstik på 230VAC får du løsninger, der oftest bruges i private hjem til knap så krævende gøremål. Til gengæld er CEE-materiel på 400VAC en del mere kraftfuld. De er i højere grad til industriel brug, som på byggepladser. Du kan som udgangspunkt kende forskel på dem ved, at kraftstik med 230VAC vekselstrøm har blå dæklåg, mens CEE-materiel med 400VAC har røde dæklåg.

I forbindelse med elinstallation bør du altid følge de gældende regler. Derfor bør du også være godt sat ind i dem. Det kan du blive på Retsinformation og Sikkerhedsstyrelsens hjemmesider. Sikkerhedsstyrelsen har eksempelvis beskrevet, hvilke elinstallationer, du må lave som privat. Faktisk må en uautoriseret privatperson ikke installere CEE-materiel på 400VAC.

Klik endelig ind på www.av-cables.dk, og tjek deres udvalg af kraftstik. Det er ikke altid nemt at finde det rette el-udstyr. Heldigvis står de fra Av-Cables.dk klar til at rådgive dig. Kontakter du dem, hjælper de dig hurtigt frem til det rigtige produkt.