Har du brug for løbetøj? Vi har svaret til dig her

Er det nødvendigt at købe en særlig t-shirt til løb?

Trænings- og løbetøj er designet anderledes end det tøj, som du går med til hverdag, og det er der god grund til. 

I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor det er vigtig, at bruge det rette løbetøj. Find det hos Fair Tee.

Funktionelle løbe t-shirts

Beklædning til løb er ikke det samme, som du ville gå med til hverdag. Løbetøj skal kunne regulere din kropstemperatur, lade kroppen ånde og give dig fri bevægelighed. 

Forestil dig, at du tager på løbetur i en almindelig bomulds t-shirt. Bomuld er et behagelig stof at gå med til hverdag, men hvis du sveder i det, så bliver det koldt og tungt at løbe i. 

En løbe t-shirt er altså ikke bare en normal t-shirt, men en beklædningsgenstand designet til sport. 

Hvad skal din t-shirt kunne? 

Når du skal købe løbetøj, så skal du være opmærksom på, hvad for noget stof, som det er lavet i. Stoffet skal være let at bære og lade din hud ånde. Stoffet skal også helst være strækbart, så det kan følge din krops bevægelse, når du er ude og løbe. 

Jo lettere stoffet er, desto hurtigere tørrer det. Materialet skal også være svedtransporterende, så det flytter sveden væk fra kroppen og ud igennem t-shirten. 

Løbe t-shirts fra Neutral

Hvis su er på udkig efter en god løbe t-shirt, som besidder alle førnævnte kvaliteter, så er løbe t-shirts fra Neutral et super godt valg. Løbe t-shirts fra Neutral er designet til aktive mennesker, der elsker at løbe og dyrke sport. 

Neutral T-shirts til løb er fremstillet i genbrugspolyester. Polyester er et optimalt materiale til løbere, fordi det absorberer sved og er samtidig hurtigtørrende, så din krop kan ånde i tøjet. 

Løs- eller tætsiddende løbetøj

Nogle foretrækker at løbe i en t-shirt som sidder klinet mod kroppen, mens andre føler sig bedre tilpas i løse t-shirts. Der er ikke én ting, som er bedre end den anden, det er blot en smagssag. 

Løbe t-shirts fra Neutral findes i alle størrelser og former. Hvis du er kvinde, kan du købe en løbe t-shirts fra Neutral i kvinde model, som sidder tæt og følger de feminine former. 

Hvis du har det bedre i store trøje kan du købe en herremodel eller gå op i størrelsen. Løbe t-shirts fra Neutral findes i alt fra XS og op til 2XL størrelser.